Zwembaden

Iedereen kent de irriterende werking van chloor in zwemwater. Zwemmen is pas echt plezierig als het water schoon en sprankelend is, het liefst zonder chemicaliën. Vooral voor kinderen en mensen met een gevoelige huid of allergie is natuurzuiver zwemwater een absolute voorwaarde voor zorgeloos zwembadplezier.

Om het zwembadwater in optimale conditie te houden zijn een aantal zaken belangrijk. Allereerst een goed filter met de juiste capaciteit. Daarnaast zijn de juiste pomp en een geschikte waterbehandeling van cruciaal belang.

Om het zwemwater helder, veilig en bacterievrij te houden heeft u een goede filterinstallatie nodig. Deze filterinstallatie moet over voldoende capaciteit beschikken om alle verontreiniging uit uw zwemwater te halen. Corsmit Techniek levert verschillende producten op het gebied van desinfecterende middelen die helpen om zwemwater gezond te houden.

Met de introductie van Starline superzuurstof behoort het probleem van irritatie door chloor in zwemwater definitief tot het verleden. Superzuurstof wordt gevormd door de Starline Ozonator. Het zorgt ervoor dat alle micro-organismen zoals bacteriën, schimmels en virussen, worden vernietigd. Het gebruik van chloor kan hierdoor sterk worden teruggebracht en u zwemt in reukloos, kristalhelder water. In combinatie met een Starline ionisator is zelfs nagenoeg chloorvrij zwemwater mogelijk. Het voelt als zwemmen in zuiver bronwater!