Onderhoud & keuringen

Keuringen

Wij zijn gecertificeerd voor het keuren van uw gereedschappen. Wij werken hiervoor met een meetinstrument van Fluke. Fluke is wereldmarktleider in de productie, distributie en het onderhoud van elektronische test- en meetinstrumenten en software. Via een software-programma worden alle metingen van gereedschappen geregistreerd waardoor u met een druk op de knop een totaaloverzicht van uw gekeurde gereedschappen heeft. Wij kunnen dit digitaal of schriftelijk voor u verzorgen.

Onderhoud

De mate en manier van onderhoud bepaalt de levensduur en betrouwbaarheid van uw installatie. Voor een optimale conditie en levensduur van uw installatie is preventief onderhoud de beste aanpak. Omdat wij de ervaring in huis hebben op het gebied van werktuigbouw en elektrotechniek, kunnen wij u snel van dienst zijn bij zowel mechanische als elektrotechnische storingen.

Wij beschikken over ruime technische kennis én jarenlange ervaring. Hiermee zijn wij dus ook voor service en onderhoud de juiste partner. U kunt bij ons een onderhouds-/servicecontract afsluiten zodat u altijd verzekerd bent van het in stand houden van de functionaliteit van de installatie, het borgen van veiligheid en betrouwbaarheid tijdens de gehele levensduur en het minimaliseren van storingen.